HET STATION

Centraal voor trainingsprogramma's

De service voor sporters

Het Station bevat een slim algoritme voor persoonlijke trainingsprogramma's. Sporters kunnen hierdoor binnen enkele stappen zelfstandig worden voorzien.

Voor de trainers

Trainers kunnen met het Station het overzicht in de fitness bewaren terwijl zij handmatig een dynamisch en progressief trainingsprogramma samenstellen.

Gebruiksvriendelijk

Bied ook standaard trainingen en programma's zoals introductie trainingen of extra buikspier trainingen. Sporters kunnen deze binnen 1 scan ontvangen in de app.

Gratis demo

Ontdek Fitout Sport binnen 30 minuten in jullie fitness

Het algoritme voor persoonlijke trainingsprogramma's

De service voor sporters

Het algoritme voor persoonlijke trainingsprogramma's zorgt ervoor dat sporters volledig zelfstandig een persoonlijk, uniek en doelgericht trainingsprogramma kunnen ontvangen. Door eenmalig de stappen te doorlopen kan iedere sporter zonder enige voorkennis worden voorzien.

Progressief en dynamisch

Ontworpen voor progressie

Gewichten bijhouden

Sporters vullen bij de start hun eigen gebruikte gewichten in, deze is van belang voor het adviesgewicht en de statistieken.

Adviesgewichten

Iedere week ontvangen sporters aan de hand van hun gebruikte gewicht een adviesgewicht, de adviesgewichten zorgen ervoor dat sporters constant progressie maken.

Progressie

Niet alleen de adviesgewichten zorgen voor progressie, de setjes en herhalingen worden opgebouwd gedurende het programma.

Instructievideo’s

Door de echte instructievideo’s weten sporters precies hoe en waar zij een oefening moeten uitvoeren.

https://www.youtube.com/watch?v=42PmRDQJBJA

Ontdek alle mogelijkheden voor sporters en trainers rondom trainingsprogramma’s

Trainers touch

Nog meer verbonden met de trainingsprogramma's

Video uploader

Met de video uploader kunnen trainers nieuwe instructievideo's toevoegen voor bestaande of nieuwe oefeningen.

Handmatig

Het computerprogramma Trainers touch zorgt ervoor dat trainers overal handmatig trainingsprogramma's kunnen samenstellen. Deze is verbonden met het Station.

Superclub voor ketens

Voor ketens is het mogelijk om vanuit 1 locatie de structuur te beheren. Beheer de opzet van de profielen, de nieuwe oefeningen, instructievideo's en nog veel meer.

Gratis demo

Ontdek Fitout Sport binnen 30 minuten in jullie fitness

Gevestigd

Haarenseweg 44
5061 VL Oisterwijk
KVK: 71521933
BTW: NL858747777B01

Contact

Telefoon:
+31 6 23 66 40 83

Algemeen: info@fitoutsport.nl

Verkoop: timo@fitoutsport.nl

Iedere sporter is uniek

Tijdens een trainingsprogramma hoort een sporter progressie te maken. Dit kan niet met een standaard schema want iedere sporter is uniek. Sporters verdienen een trainingsprogramma waarin zij eigen gewichten kunnen bijhouden, een persoonlijk adviesgewicht ontvangen en groei ervaren. Wij werken samen met fitnessclubs en personal trainers om te zorgen dat een persoonlijk trainingsprogramma de basis is.