Wij komen gratis langs voor een demo in jouw sportschool!

Het Station

Centraal voor trainingsprogramma's

Het Fitout Sport Station staat centraal voor trainingsprogramma’s en het begeleiden van sporters in de fitness. Iedere sporter kan hier zonder enige voorkennis zelfstandig worden voorzien van een persoonlijk, uniek en doelgericht trainingsprogramma met echte instructievideo’s, de mogelijkheid om gewichten bij te houden, dynamische advies gewichten en nog veel meer. Trainers winnen hierdoor veel tijd in de fitness zodat zij zich kunnen focussen op de bewegingsfeedback, het sociaal contact en het motiveren van sporters.

Ook kunnen trainers op het Station handmatig trainingsprogramma’s samenstellen, standaard clubtrainingen aanbieden en sporters volgen in het gebruik van hun trainingsprogramma’s. Trainers kunnen bijvoorbeeld aflezen wie progressie maakt, wanneer zij voor het laatst actief waren, welke gewichten zij hebben gebruikt, aanpassingen maken waar nodig en nog veel meer.

De service voor trainingsprogramma’s

Hoe sporters zelfstandig een trainingsprogramma kunnen ontvangen of onder begeleiding van een trainer

Dankzij een slim algoritme kunnen sporters op het Station zelfstandig worden voorzien van een persoonlijk, uniek en doelgericht trainingsprogramma. Iedere sporter kan zonder enige voorkennis eenmalig de stappen doorlopen om het trainingsprogramma te ontvangen.

Handmatig als trainers

Als trainer handmatig een trainingsprogramma samenstellen en het overzicht behouden

Met een actieve houding kunnen trainers vanuit het Station handmatig trainingsprogramma’s samenstellen. Bepaal alleen of samen met een sporter welke oefeningen terug komen in het trainingsprogramma. Trainers kunnen zo het overzicht in de fitness blijven behouden terwijl zij sporters begeleiden.

Progressie van sporters achterhalen

Verlies als trainer nooit meer het overzicht

Trainers kunnen op het Station alles uitlezen over sporters en hun trainingsprogramma’s. Zo kunnen zij zien wie voor het laatst heeft getraind, of er progressie wordt gemaakt, wanneer het laatste controlemoment was en nog veel meer.

Eigen clubtrainingen aanbieden

Bied jullie eigen trainingen en programma’s aan voor alle sporters.

Trainingsprogramma’s aanbieden die voor alle sporters beschikbaar zijn? Voeg ze toe aan clubtrainingen, iedere sporter kan zo de QR-code scannen om het trainingsprogramma te ontvangen.

Een vrijblijvende demo bij jullie op locatie

Ervaar binnen 40min alle mogelijkheden van Fitout Sport en het Station bij jullie op locatie

Upsell

Koppel Fitout Sport aan een sportabonnement

Door een koppeling met het ledenadministratiesysteem kan Fitout Sport worden gekoppeld aan sportabonnementen. Bepaal als club zelf of alle abonnementen toegang krijgen of alleen een premium sportabonement. Enkel sporters die toegang hebben tot deze sportabonnementen kunnen dan de Fitout Sport app activeren.

Fitout Sport app

Voor dynamische trainingsprogramma's

De app is voor sporters geheel gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. De volgende stap als sporter is het activeren van de app. De fitnessclub bepaald zelf hoe sporters de app kunnen activeren. Implementeer het als een vrije service waardoor iedereen gratis de app kan activeren, een verdienmodel waardoor jullie handmatig bepalen wie de app mag activeren of koppel Fitout Sport aan het ledenadministratie systeem. Door de koppeling met het ledenadministratiesysteem word de activatie van de app gekoppeld aan de duur van het sportabonnement. Geef iedere abonnement toegang of koppel Fitout Sport enkel aan een premium fitness abonnement.

Het trainingsprogramma

De dynamische trainingsprogramma’s zorgen ervoor dat sporters progressie blijven maken. Per oefening is het mogelijk om eigen gewichten bij te houden, hierdoor ontvangen sporters iedere week een persoonlijk adviesgewicht die zich constant aanpast op hun huidige staat. De echte instructievideo’s en aantekeningen zorgen ervoor dat sporters precies weten hoe zij een oefening moeten aanvoeren en waar zij op moeten letten.

- WHERE THE HEARTBEAT STARTS - WHERE THE HEARTBEAT STARTS - WHERE THE HEARTBEAT STARTS -

Fitout Sport

Inbegrepen

Dynamisch

De dynamische trainingsprogramma’s zorgen ervoor dat sporters nooit meer stil staan. Dankzij de persoonlijke adviesgewichten maken sporters iedere week progressie. Ook de progressieve sets en herhalingen zorgen ervoor dat sporters progressie blijven maken.

Begeleiden

Trainers kunnen in het overzicht bijhouden welke sporters gebruik maken van Fitout Sport. Zo kunnen zij inzien wie progressie maakt, wanneer de sporters voor het laatst actief zijn geweest, de ingevulde gewichten, het afrondingspercentage en nog veel meer.

Statistieken

Met statistieken kunnen fitnessclubs en personal trainers inzichten krijgen in concrete cijfers van het gebruik. Zie bijvoorbeeld hoeveel trainingsprogramma’s er zijn gemaakt, de verhoudingen in geslachten of leeftijden en wanneer de programma’s gemaakt worden.

Implementatie

Bied Fitout Sport aan als een vrije service naar de sporters toe, koppel Fitout Sport aan het een sportabonnement/het ledenadministratiesysteem of bepaal handmatig welke sporters toegang krijgen tot de app.

Een vrijblijvende demo bij jullie op locatie

Ervaar binnen 40min alle mogelijkheden van Fitout Sport en het Station bij jullie op locatie

Uitbreiden met Trainers Touch

Voor fitness en personal trainers

Trainers touch is het computerprogramma waarmee trainers op een klassieke manier handmatig dynamische trainingsprogramma’s kunnen samenstellen. Handmatig trainingsprogramma’s samenstellen kan ook op het Station maar voor fysio-sporters of sporters met speciale wensen is het wel zo fijn om trainingsprogramma’s in een rustige omgeving samen te kunnen stellen.

Met Trainers touch kunnen trainers ook eigen instructievideo’s uploaden en inzichten krijgen in het gebruik van de trainingsprogramma’s.

Vrijblijvende demo

Bij jullie op locatie

Ervaar tijdens een vrijblijvende demo de mogelijkheden van Fitout Sport en het Station bij jullie op locatie. Maak als eigenaar, manager of met het hele team kennis met Fitout Sport. Binnen 40 minuten is iedereen op de hoogte van onze gebruiksvriendelijke softwareprogramma’s.

Plan hieronder een vrijblijvende demo in om te zien hoe onze begeleidingsprogramma’s de ervaring voor sporters en trainers kunnen verbeteren.

Vrijblijvende demo

Ervaar tijdens een vrijblijvende demo de mogelijkheden van het Fitout Sport Station bij jullie op locatie. Tijdens deze demo kunt u als eigenaar zelfstandig kennis of met het hele team kennismaken. Binnen 45 minuten bent u op de hoogte van het Station en Fitout Sport.