Wij komen gratis langs voor een demo in jouw sportschool!

Trainers Touch

Voorzie jouw sporters

Trainers touch is het computerprogramma waarmee fitness en personal trainers over alle mogelijkheden beschikken rondom het samenstellen van dynamische trainingsprogramma’s en sporters begeleiden.

Het handmatig samenstellen van een dynamisch trainingsprogramma was nog nooit zo makkelijk, bepaal de gewichts progressie per week, de groei in sets en herhalingen, de advies gewichten en nog veel meer.

Plan hieronder een vrijblijvende demo in om de mogelijkheden zelf te ervaren of lees meer over het programma.

Eigen instructievideo’s toevoegen

Met de video uploader maak jij de instructievideo’s nog persoonlijker. Voeg gemakkelijk eigen instructievideo’s toe voor nieuwe of bestaande oefeningen. Bepaal zelf hoe lang en of er gesproken word in de video’s.

- WHERE THE HEARTBEAT STARTS - WHERE THE HEARTBEAT STARTS - WHERE THE HEARTBEAT STARTS -

Fitout Sport app

Voor dynamische trainingsprogramma's

De app is voor sporters geheel gratis te downloaden in de App Store of Google Play Store. De volgende stap als sporter is het activeren van de app. De fitnessclub bepaald zelf hoe sporters de app kunnen activeren. Implementeer het als een vrije service waardoor iedereen gratis de app kan activeren, een verdienmodel waardoor jullie handmatig bepalen wie de app mag activeren of koppel Fitout Sport aan het ledenadministratie systeem. Door de koppeling met het ledenadministratiesysteem word de activatie van de app gekoppeld aan de duur van het sportabonnement. Geef iedere abonnement toegang of koppel Fitout Sport enkel aan een premium fitness abonnement.

Het trainingsprogramma

De dynamische trainingsprogramma’s zorgen ervoor dat sporters progressie blijven maken. Per oefening is het mogelijk om eigen gewichten bij te houden, hierdoor ontvangen sporters iedere week een persoonlijk adviesgewicht die zich constant aanpast op hun huidige staat. De echte instructievideo’s en aantekeningen zorgen ervoor dat sporters precies weten hoe zij een oefening moeten aanvoeren en waar zij op moeten letten.

- WHERE THE HEARTBEAT STARTS - WHERE THE HEARTBEAT STARTS - WHERE THE HEARTBEAT STARTS -

Doorgroeien naar een training studio of fitnessclub

Met Fitout Sport zorgen wij ervoor dat jij als personal trainer kunt doorgroeien naar een training studio of  tnessclub zonder dat jouw begeleidingsprogramma veranderd. Jouw overzicht blijft hetzelfde en die van de sporters ook. Lees hier meer over het Station en hoe jij de mogelijkheden rondom trainingsprogramma’s kunt vergroten.

Fitout Sport

Inbegrepen

Dynamisch

De dynamische trainingsprogramma’s zorgen ervoor dat sporters nooit meer stil staan. Dankzij de persoonlijke adviesgewichten maken sporters iedere week progressie. Ook de progressieve sets en herhalingen zorgen ervoor dat sporters progressie blijven maken.

Begeleiden

Trainers kunnen in het overzicht bijhouden welke sporters gebruik maken van Fitout Sport. Zo kunnen zij inzien wie progressie maakt, wanneer de sporters voor het laatst actief zijn geweest, de ingevulde gewichten, het afrondingspercentage en nog veel meer.

Statistieken

Met statistieken kunnen fitnessclubs en personal trainers inzichten krijgen in concrete cijfers van het gebruik. Zie bijvoorbeeld hoeveel trainingsprogramma’s er zijn gemaakt, de verhoudingen in geslachten of leeftijden en wanneer de programma’s gemaakt worden.

Implementatie

Bied Fitout Sport aan als een vrije service naar de sporters toe, koppel Fitout Sport aan het een sportabonnement/het ledenadministratiesysteem of bepaal handmatig welke sporters toegang krijgen tot de app.

Vrijblijvende demo

Maak nu kennis

Maak als personal trainer, fysiotherapeut of als zelfstandig trainer online kennis met Trainers touch. Plan hier een vrijblijvende demo in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.