Wij komen gratis langs voor een demo in jouw sportschool!

Voorzie sporters in een heartbeat van dynamisch en progressieve trainingsprogramma’s! Achterhaal de progressie van alle sporters in het dashboard en maak aanpassingen waar nodig.

Dynamische trainingsprogramma’s

Progressief

Door het bijhouden van de eigen gewichten bij iedere oefening ontvangen sporters iedere week een dynamisch adviesgewicht waardoor zij constant progressie maken.

Persoonlijk

Het adviesgewicht dat sporters ontvangen past zich iedere week aan op de huidige staat van de sporter. Zo sta je nooit meer stil!

Gebruiksvriendelijk

De mobiele trainingsprogramma’s zijn voor alle leeftijden geschikt. Jong of oud, beide kunnen goed overweg met onze geoptimaliseerde app. 

Begeleiding

De trainingsprogramma’s bevatten echte instructievideo’s, notities, statistieken, de mogelijkheid om gewichten ibj te houden en nog veel meer waardoor sporters ook volledig zelfstandig kunnen trainen.

Fitout Sport voor jou

150+ aangesloten clubs!

Fitnessclub

Bied sporters en trainers alle mogelijkheden rondom dyansmiche trainingsprogramma’s

meer informatie >

Coach

Voorzie jouw klanten van dynamische en gepersonaliseerde trainingsprogramma’s

meer informatie >

Influencer

Voorzie jouw social media volgers van dynamische trainingsprogramma’s met jouw video’s!

meer informatie >

Sporter

Ontdek als sporters alles over de Fitout Sport app. Wel zo makkelijk als je meer informatie zoekt!

meer informatie >

Het fitness begeleidingssysteem

Het fitness begeleidingssysteem waardoor fitnesstrainers en coaches alles kunnen uitlezen over de sporters en hun trainingsprogramma’s. Trainers kunnen op afstand aanpassingen maken, gewichten inzien, de progressie per oefening achterhalen en nog veel meer.

Plan nu een vrijblijvende demo in om de mogelijkheden zelf te ervaren

Het Fitout Sport Station, onmisbaar in jullie fitnessclub

Het Fitout Sport Station staat centraal voor trainingsprogramma’s en het begeleiden van sporters in de fitness. Iedere sporter kan hier zonder enige voorkennis zelfstandig worden voorzien van een persoonlijk, uniek en doelgericht trainingsprogramma met echte instructievideo’s, de mogelijkheid om gewichten bij te houden, dynamische advies gewichten en nog veel meer.